Hogyan lehet valakit megszakítani a Discordon? (PC és mobil)

Hogyan lehet valakit megszakítani a Discordon? (PC és mobil)

Mint manapság a játékosoktól a digitális előadókig mindenki számára elérhető online központ, a Discordnak megbízható funkciókat kellett megvalósítania az ismerősök hozzáadásához, kezeléséhez és eltávolításához.

Tehát ha azon tűnődsz, hogyan szüntethetsz meg valakit a Discordon, ez nem is lehetne egyszerűbb, és néhány kattintással megteheted közvetlenül a profiljukból vagy a "Barátok" listájából.

Az alábbiakban megtalálja a részletes útmutatókat asztali számítógépekhez és mobileszközökhöz egyaránt.

Hogyan lehet barátságtalanítani valakit a Discord Desktopon?

Ha a Discord asztali alkalmazásban vagy egy asztali böngészőn keresztül meg akar szüntetni valakit, használja az alább ismertetett két módszer egyikét.

1. Barátság megszüntetése a felhasználókkal a "Barátok" lapon keresztül

Néhány másodpercet vesz igénybe, ha valakit az 'Barátok' lapon törölhet:

1. Nyissa meg a Discordot böngészőn vagy az asztali alkalmazáson keresztül;

2. Érintse meg a 'Közvetlen üzenetek' gombot a bal felső sarokban (Discord ikon);

3. Kattintson a "Barátok" fülre (bal felső sarokban), ha nem nyílik meg azonnal;

Hogyan lehet valakit megszakítani a Discordon? (PC és mobil)

4. Kattintson az „Összes” elemre, ha nem kerül azonnal oda;

5. Kattintson a jobb gombbal a felhasználó nevére, és érintse meg a „Barát eltávolítása” elemet;

6. Erősítse meg, hogy el kívánja távolítani ezt az ismerőst, és kész!

Hogyan lehet valakit megszakítani a Discordon? (PC és mobil)

A lépések végrehajtása után a felhasználó neve eltűnik az ismerősök listájáról, és nem fogja látni a közvetlen üzeneteit, amikor beszélni akarnak Önnel.

2. A felhasználók barátságának megszüntetése a profiljukon keresztül

A Discord-profiljukon keresztül is könnyedén megszakíthatsz valakit, még akkor is, ha ez egy plusz lépést jelent, amelyet nem kell megtenned:

  1. Kattintson a jobb gombbal a felhasználó profilképére, bárhol is találja;
    • Ilyen például a Discord csatornák, a „Barátok” lista, a közvetlen üzenetek stb.
  2. Kattintson a „Profil” elemre a felhasználói profil flash kártya megnyitásához;
  3. Érintse meg a három pontot a jobb felső sarokban, és kattintson az „Ismerős eltávolítása” gombra.
Hogyan lehet valakit megszakítani a Discordon? (PC és mobil)

Hogyan szakíthatunk meg valakit a Discord Mobile-on?

Az emberek barátságtalanítása a Discord mobilalkalmazásban szintén meglehetősen egyszerű folyamat, és csak meg kell találnia a "Barátok" listáját vagy a felhasználó profilját:

1. Keresse meg és nyissa meg a Discord alkalmazást a telefonon;

2. Nyissa meg a bal oldalsávot balra görgetve;

  • Alkalmazása is beállítható úgy, hogy elinduljon ebben a nézetben.

3. Kattintson a "Barátok" ikonra (balról a második);

4. Keresse meg és érintse meg azt a felhasználót, akit törölni szeretne;

5. Érintse meg a hamburger menüt a profilkártyán;

6. Kattintson az "Ismerős eltávolítása" gombra.

Kattintson az „Ismerős eltávolítása” gombra.
📝Jegyzet
Az asztali számítógépekkel ellentétben nem kap figyelmeztető üzenetet, amely megerősítené, hogy törölni szeretné-e ismerősét, amikor a folyamatot mobilon végrehajtja.

Hogyan lehet blokkolni valakit a Discordon?

Most, hogy tudja, hogyan lehet megszakítani az emberek barátságát a Discordon, nézzük meg, hogyan léphet tovább, és blokkolhatja őket (ha és amikor megérdemlik):

1. Nyissa meg a felhasználó jobb gombbal történő helyi menüjét, ahogy fent tette;

  • Bárhol, ahol megtalálja, kattintson a jobb gombbal a profiljukra.

2. Érintse meg a „Blokkolás” elemet (az „Ismerős eltávolítása” opció mellett található).

  • Lehetséges, hogy meg kell erősítenie a választását az asztalon.

Még akkor is letilthat valakit, ha nem barátja, mert a „Barát eltávolítása” funkcióval ellentétben ez az opció egy platformszintű figyelmen kívül hagyási lehetőség, amely elrejti az üzeneteit a megosztott szervereken, és megszakítja az összes csatlakozási kísérletet, beleértve az üzeneteket, az ismerőskéréseket és a pingeket. . Ha már csatlakozott, akkor az adott személyt az „Ismerősök” listáról is eltávolítjuk.

Bottom Line

A barátság megszüntetése valakivel a Discordon viszonylag egyszerű, és ezt akár a "Barátok" lapon, akár a személy profilján keresztül teheti meg. Ezt követően az Ön neve eltűnik az ismerősök listájáról, és az üzeneteik az Ön Üzenetkérések lapjára kerülnek. Ha azonban nem szeretne a jövőben semmilyen figyelmeztetést kapni, letilthatja a felhasználót.

GYIK

  1. Mi történik, ha megszakítasz valakit a Discordon?

    A barátságtalan felhasználók nem kapnak értesítést arról, hogy már nem szerepelnek az adott személy ismerőslistáján, de továbbra is küldhetnek közvetlen üzeneteket. Ezek az üzenetek azonban a célfelhasználó „Üzenetkérések” mappájába kerülnek, aki aztán eldönti, hogy elfogadja-e őket.

  2. A Discord értesít valakit, ha megszakítja a barátságát?

    Nem, a Discord nem küld értesítést azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs ismerősöd. Azonban megtudják a tényt, amint látják, hogy az Ön neve hiányzik a "Barátok" listájáról.

  3. Meg tudod mondani, hogy valaki megszakította a barátságát a Discordon?

    Bár nem kap értesítést, ha nincs barátja, továbbra is ellenőrizheti a "Barátok" listáját, hogy megtudja, történt-e ilyesmi. Ezenkívül bármikor meglátogathat egy adott profilt, hogy megnézze, kap-e egy felszólítást, hogy „Baráti felkérés küldése”.

  4. Hogyan néz ki, ha letiltják a Discord-on?

    A barátság megszüntetésével ellentétben a blokkolás megszakít minden kapcsolatot a felhasználók között. Például a letiltott személy hibaüzenetet kap, amikor megpróbál üzenetet küldeni a másik felhasználónak, és amikor újra barátkozni próbál vele.